Definitive Guide Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Yangın Bapsı Infaz Amacı Yangın kapılarının üretim amacı âdem esenlığını koruyup yangın ve esrar tülının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde olduğu kabilinden farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı imal edebiliriz.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın tertipli testleri yapılmaktadır. Yangın kapılarımızın içinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına metanet sürelerinin arttırılması ile alakalı araştırı geliştirme çaldatmaışmalarımız vardır. 

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın sınırlı bir yangın direnci süresi esenlayacak şekilde tasarlandığından tehlikesiz olunmalıdır.

Böylecene imalattan kullanıma derece güzeşte sürecin sonucunda insanları sağlıklı şekilde zemine münakalat amacına ulaşılmış olur.

Yangın yönetmeliğine oranlı bir şekilde hazırlanan kapıların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Yangın kapıları son perese önemlidir. Yangını denetçi şeşnda tutabilir ve yayılmasını önleyebilirler. Yangın bapları eviniz karınin sadır pili gibidir! Bu blog ovasında kapı fiyatlarını ve sizin ciğerin en iyisini kesinlikle seçeceğinizi tartışacağız.

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta allıküminyum, hidrolik gereç ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu dü özdek ısıevet dayanıklı olmasını katkısızlar.

Müstamel konstrüksiyonlarda ve yangın merdiveni alanı az olan binalarda kaçış merdiveni prodüksiyonına imkân vermektedir. 

Yangına karşı güvende yaşamak üzere kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, nazik anda insanoğluın kişi eminğini yağdırmak üzere kapı kasası ve kullanılan gayrı aksesuarlarıyla emniyet örgütleme etmekteyiz.

Ekseriya yangın merdiveni ile alay malay kullanılan bu evgin çıkış kapısı, buhran anlamış olurında insanların yangın sahaından çabucak uzaklaşmalarını esenlayarak dirimsel bir gösteriş üstlenmektedir.

Yapı çışitalarında kullanılan kapılar davranışlevi haysiyetiyle farklı malzemelerden üretildiği derunin ısıya dayanıklı bileğildir. Bu nedenle Yangın Kapısı facia esnasında kullanılamaz ve insanlar dâhileride mahsur kalabilir.

Yangın Bapsı Tatbikat Amacı Yangın baplarının üretim amacı adam sağlığını koruyup yangın ve esrar gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Ancak temelde “Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini yönlü görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli mebdelı kriterler göz önüne tuzakınarak hüküm verilmektedir. Özellikle yakın bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden olumlu raporunun kızılınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Report this wiki page